5 idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

5 idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Deși temperaturile au scăzut semnificativ, spiritul Sărbătorilor regăsit în conversațiile calde, la un pahar de vin fiert cu prietenii și familia, ne menține buna-dispoziție la cote înalte! Iată, în final, a sosit luna în care familiile și prietenii cei mai buni se reunesc și își împart, pe lângă gânduri bune, mici atenții care valorează mai mult decât orice cadou scump. Cine zice că trebuie să-ți golești portofelul de Crăciun? Poți cumpăra cadouri drăguțe și interesante, care cu siguranță îi vor surpinde pe cei dragi fără să cheltuiești foarte mult. În continuarea listei de anul trecut, am realizat și anul acesta o listă cu idei de cadouri din catalogul nostru, care vor aduce un zâmbet pe chipul celor dragi:

 

1. Pentru micii mofturoși

Când cel mic refuză să mănânce mâncarea pregătită de tine, nu prea ai multe arme de convingere la dispoziție. Poate doar să-i stimulezi creativitatea! Poți folosi acest pachet de 50 de suporturi care se pot transforma în avioane de hârtie. Conține 5 modele diferite de avioane, pentru ca cel mic să nu se plictisească niciodată.
suport pentru farfurie avion

 

2. Pentru colecționara de ceaiuri

Ce perioadă mai bună să existe pentru o influzie de ceai aromat decât Sărbătorile de iarnă? Pariem că ai o prietenă care deține zeci de feluri de ceai în bucătărie, iar tu poți să-i îmbogățești colecția cu un infuzor simpatic, special pentru ocazie. Mr. Tea se așează comod pe marginea cănii, în timp ce ceaiul așezat în pantalonii lui prepară fericirea din cană. Mai poți alege un infuzor în formă de lebădă sau unul în formă de inimă. Haios și practic!
 
infuzoare de ceai

3. Pentru prietena pasionată de obiecte artizanale

Cu toții avem o cunoștință pasionată de colecționarea a tot felul de obiecte artizanale: de la bibelouri orietenale, până la lumânări și bețișoare parfumate. Cu siguranță cunoști pe cineva care s-ar bucura să primească un suport interesant de lumânări: rotativ, sau pur și simplu decorativ. Un cadou drăguț și mereu apreciat!
 
suporturi pentru lumanare

4. Pentru prietenul petrecăreț

Pentru prietenii care nu pleacă de la nicio petrecere fără să dea peste cap câteva rânduri de shot-uri, există câteva variante de cadouri care cu siguranță îl vor surprinde. Ce zici de niște pahare shot din gheață, pentru o băutură la temperatura optimă? Sau poate vrei să-i faci petrecerea mai interesantă, cu paharele mini cocktails sau  paharele shot craniu, care pot „împodobi” foarte frumos barul unui pasionat de băuturi.
 
pahare shot

5. Pentru dependenții de telefon

Anul trecut am recomandat niște suporturi de telefon haioase, continuăm și anul acesta categoria celor pasionați de postări pe Facebook, Instagram și Snapchat. Știi foarte bine cât de repede se termină bateria telefonului când postezi toată ziua poze și te uiți la filmulețe pe Facebook și Youtube. De asta, prietena sau prietenul tău are nevoie să-și încarce des telefonul, iar de multe ori nu are unde să-l lase. Îi rezolvi problema foarte ușor cu un suport special pentru încărcare.
 
suport incarcare telefon
 
Dacă vrei să explorezi mai multe opțiuni, uită-te pe catalogul nostru de cadouri pentru și mai multe idei. Îți urăm să eviți cu spor învălmășeala cumpărăturilor de Sărbători și să-ți rămână cât mai mult timp pentru tine și cei dragi. Sărbători fericite! :)
 
Categorii:

Craciun ,

Cadouri ,