7 lucruri pe care le poți cumpăra deși nu ești elev la Hogwarts

7 lucruri pe care le poți cumpăra deși nu ești elev la Hogwarts

Lumos! Nu e de ajuns? Of... Lumos Maxima! Gata? Acum poți vedea prin toate colțurile dulăpiorului pe care l-ai dat uitării atunci când s-a terminat școala. E plin de praf și nu se mai poate mândri cu instrumente de scris noi, dar situația e pe cale să se schimbe. A auzit că în câteva zile o să înceapă școala. Atunci va fi din nou plin cu cărți, caiete și tot felul de alte lucruri care pot fi de mare ajutor oricărui elev.

Fie că mergi la o școală normală sau la Hogwarts, e clar că atunci când începe școala ți-ai dori să poți înlocui aglomerația din hipermarketuri și librării cu magia de pe Diagon Alley. Tot ce trebuie să faci e să descoperi ușa secretă care te poate duce acolo. Găsește-o și rostește cuvintele magice: Alohomora! - și iată că ai ajuns în singurul loc din lume în care ți-ar plăcea cu adevărat să fii atunci când începe școala.

Un lucru este cert: nu poți ajunge la Hogwarts dacă nu ai primit încă scrisoarea. Până la primirea scrisorii însă, există câteva lucruri „aproape magice” pe care le poți cumpăra chiar dacă nu poți ajunge pe Diagon Alley.

1. Stilourile Voyage sau Voice - la fel de importante precum bagheta magică

Stilou Schneider Voyage - Voice Magic

Aceste stilouri sunt la fel de importante pentru elev precum bagheta magică este pentru magician. îți amintești cum și-a ales Harry bagheta sa magică de la magazinul lui Ollivander? Așa vei ști și tu când ai ales stiloul perfect. Vei ști că cu ajutorul lui vei putea trece peste orice obstacol la școală. Esti stângaci? Nicio problemă. Stilourile Voyage și Voice sunt potrivite atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci.

2. Rollerul One Bussiness - conține cerneală rezistentă la vrăji de dispariție

Rollerul One Business este mai potrivit pentru părinți. Aceștia scriu adeseori documente foarte importante, iar dispariția scrisului de pe aceste documente ar putea avea urmări foarte grave. De aceea, acest roller este potrivit chiar și în situația în care cineva ar folosi vraja Aqua Eructo pentru că nicio picătură de apă nu va reuși să facă cerneala acestui roller să se șteargă.

Roller Schneider One Business Magic

3. Picul cu cariocă Corry - face cerneala să dispară ca prin magie

Deși ești un elev sau un student silitor, este posibil să existe situații în care să-ți fi luat notițe greșite. Rostește vraja potrivită - Evanesco! -, iar acest pic cu cariocă te poate ajuta să faci să dispară ceea ce ai scris. Rescrie apoi cu celălalt vârf ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Pic și cariocă Schneider Corry Magic

4. Slider Edge Touch - prietenul de nădejde al oricărui vrăjitor modern

La fel ca și stilourile Voyage sau Voice, pixul slider Edge Touch este foarte important pentru elevii de gimnaziu sau liceu. Odată cu modernizarea societății, baghetele magice au fost înlocuite cu telefoane inteligente cu ecran tactil. Dezamăgitoare prin faptul că nu ne pot arăta o hartă a drumului spre Hogwarts, aceste instrumente sunt totuși utile mai ales în combinație cu acest slider care are un capăt touch!

Pix Schneider Slider Touch Magic

5. Carioca Color Change - pentru cei mai mici dintre vrăjitori

Pentru cei mai mici dintre vrăjitori, există cariocile create cu ajutorul vrăjii Colovaria. Cheia acestei vrăji poartă numele de „marker Magink” și va putea fi folosit de către cei mici pentru a schimba culoarea deja existentă pe pagină... ca prin magie!

Carioca Color Change Magink

6. Cubul de notițe adezive - util pentru reținerea vrăjilor rare

Chiar și cei mai pricepuți dintre vrăjitori au probleme cu reținerea vrăjilor pe care le folosesc mai rar. De aceea, folosesc notițe adezive de diferite culori a învața mai repede și mai ușor! Scrie câte o vrajă pe fiecare notiță adezivă și lipește-o pe peretele camerei tale. Wingardium Leviosa!

Notes adeziv Post-it și Lipici Scotch Magic

7. Lipiciul stick Scotch - Epoximise!

La fel de eficient precum vraja Epoximise, acest lipici ajută orice elev căruia profesorul i-a interzis să folosească magia în timpul orei de lucru manual.

Chiar dacă ești elev, student sau poate chiar părinte, trebuie să știi că mai este mai puțin de o săptămână până ce va începe școala, așa că trebuie să te grăbești pentru a putea cumpăra toate aceste lucruri „aproape magice” pe care le pot folosi chiar și încuiații. Din păcate, nu poți evita aglomerația din hipermarketuri, dar poți face în așa fel încât să mergi în cele în care poți primi chiar și un obiect „aproape magic” drept bonus la finalul cumpărăturilor! Află mai multe detalii accesând acestă pagină magică.

Categorii:

Concurs ,

Taguri:

premii ,

cadouri ,