O nouă gamă de produse CARIOCA – sigure pentru copii

O nouă gamă de produse CARIOCA – sigure pentru copii

CARIOCA revine pe piața din România cu un nou design pentru produsele sale speciale și sigure pentru copii! 😊 Alegând produsele CARIOCA, părinții pot sta liniștiți în ceea ce privește sănătatea și siguranța copiiilor lor pentru că majoritatea cernelurilor pe care CARIOCA le folosește în producția instrumentelor sale de scris și desenat conțin 80% apă, iar culorile sunt obținute doar din coloranți alimentari, la fel ca cei utilizați pentru iaurturi sau bomboane! În plus, mare parte dintre aceste produse se curăță foarte ușor doar cu apă sau cu apă și săpun. CARIOCA ajută astfel părinții să scape de cel puțin două griji: sănătatea copiilor lor și petele de carioci sau tempera.

Așadar, chiar la timp pentru Ziua Copilului, vă facem cunoștință cu CARIOCA și cu produsele sale unice pe care le veți putea găsi în librării și hypermarketuri începând cu această lună 😊.

Produsele CARIOCA® - preferatele celor mici

De la creionul-tempera Temperello – care ne oferă posibilitatea desenării cu tempera solidă (fără a folosi pensulă și apă) - și până la Carioca Fabric Art – produsul care poate fi folosit pentru a desena pe materiale textile oferind efect de relief – , copiii vor iubi aceste produse! Iar cu unele dintre ele vor redescoperi chiar și părinții plăcerea de a desena 😊.

Pentru copiii mai mici de doi ani, CARIOCA a creat o serie de produse cu un design special adaptat nevoilor lor. Vârf rezistent la apăsare, corp gros și foarte ușor, cerneală non-toxică care se curăță ușor doar cu apă, tempera testată dermatologic pentru siguranță maximă – da, CARIOCA s-a gândit la toate atunci când a creat aceste produse! 😊

Carioca Creion-Tempera Temperello și Baby 1+

De ce să alegem CARIOCA®?

Pentru că este un brand care pune copiii în centrul tuturor obiectivelor sale! 😊Și pentru că știe că activitățile artistice ajută copiii să descopere și să valorizeze frumosul din lucrurile care îi înconjoară, îi ajută să se exprime liber și să iubească natura și oamenii. Iar pentru realizarea acestor activități, copiii au nevoie să învețe să folosească fără teamă culorile și să-și dezvolte abilitatea de a le îmbina și a le aplica în creații proprii. Toate acestea fără ca părinții să fie îngrijorați!

„CREEAZĂ PENTRU A ÎNVĂȚA” este sloganul CARIOCA® care exprimă atât grijă în realizarea produselor, cât și îndemnul către dezvoltarea creativității.

Cine este CARIOCA®?

CARIOCA este un brand internațional – născut în 1965 - specializat în producția de instrumente de scris pentru desenat și pictat. CARIOCA este o combinație de performanță, siguranță și confort! Performanța produselor - dată de calitatea superioară, siguranța - dată de tehnologia de producție și confortul - prin comoditatea în folosire.

Vârfuri CARIOCA

CARIOCA oferă cea mai largă gamă de vârfuri din fibre de pâslă (vârf specific oricărei carioci) de pe piață, cu 9 tipuri și 15 finisaje diferite pentru a se potrivi tuturor nevoilor și cerințelor de desenare.

Caracteristicile produselor CARIOCA®

În fiecare zi o echipă formată din designeri, chimiști și oameni din producție lucrează împreună cu pasiune pentru a crea instrumente de scris și colorat simple, dar avansate tehnologic.

CARIOCA produce „in house” toate cernelurile folosite în instrumentele sale de scris și desenat, respectând standardele internaționale privind siguranța copiilor.

  • SUPERWASHABLE – se curăță foarte ușor, doar cu apă, de pe piele și materiale textile
  • WASHABLE – se curăță ușor, cu apă și săpun, de pe piele și materiale textile
  • NON-TOXIC – datorită coloranților alimentari folosiți, cerneala este non-toxică, iar materialele din care sunt realizate produsele sunt reciclabile
  • VENTILATED CAP – capac ventilat (prevăzut cu găuri speciale pentru a lăsa aerul să treacă și să se evite astfel riscul de sufocare în caz de înghițire accidentală). Supapa internă, din corpul instrumentului de scris, păstrează calitatea și durata de scriere
  • BLOCKED TIP – vârful este rezistent la apăsare și la șocuri, fără să se înfunde în interiorul corpului instrumentului de scris

 

Instrumente de desenat CARIOCA

 

Categorii:

Articole școlare ,