Despre Aperta

Aperta oferă soluții de birotică și papetărie pentru birou, școală și casă.

Aperta - Soluții de birotică și papeărie pentru birou, școală și casă

Aperta este o platformă de lucru destinată profesioniștilor din domeniul biroticii și papetăriei, menită să simplifice modul în care se pot obține informații despre produse. Astfel, ne asigurăm că distribuitorii autorizați Aperta sunt mereu corect informați și că au instrumentele necesare pentru a satisface în mod optim și profitabil nevoile consumatorilor finali – firme sau persoane fizice.

Site-ul Aperta prezintă o gamă variată de produse din categorii care s-au dovedit populare și pentru care există cereri constante: produse pentru organizarea biroului, instrumente de scris, articole din hârtie, produse pentru ambalare și etichetare, accesorii pentru birou, articole școlare, produse de curățenie și cadouri.

Produsele provin de la nume de încredere: reprezentantul autorizat în România al Schneider Schreibgeräte GmbH Germania, Carioca® Italy, Bi-silque, Clairefontaine, Durable, Hama®, Novus®, Rexel, Rhodia®, Tarifold, UHU, Xerox, 3M, Scriva Germany, Info Notes, Post-it®, übers, SAX, ICO, Creative Kids, Peach, Jalema, Lambo School, Scotch®, Scotch-Brite™, Invotis etc.

Site-ul este util și poate fi folosit și de utilizatorii finali de birotică și papetărie, aceștia pot găsi produsele prin intermediul revânzătorilor autorizați Aperta. Consultați harta cu magazine partenere pentru a găsi magazinul cel mai apropiat.

Varianta digitală a catalogului tipărit – actualizată anual – este disponibilă in format PDF.