Despre Aperta

Aperta este o platformă de lucru B2B destinată profesioniștilor din domeniul biroticii și papetăriei, menită să simplifice modul în care se pot obține informații despre produse. Astfel, ne asigurăm că distribuitorii autorizați Aperta sunt mereu corect informați și că au instrumentele necesare pentru a satisface în mod optim și profitabil nevoile consumatorilor finali – firme sau persoane fizice.

Site-ul Aperta prezintă o gamă variată de produse din categorii care s-au dovedit populare și pentru care există cereri constante: produse pentru organizarea biroului, instrumente de scris, articole din hârtie, produse pentru ambalare și etichetare, accesorii pentru birou, articole școlare, produse de curățenie și cadouri.

Produsele provin de la nume de încredere: reprezentantul autorizat în România al Schneider Schreibgeräte GmbH Germania, Carioca® Italy, Molotow Germania, Bi-silque, Clairefontaine, Durable, Hama®, Novus®, Rexel, Rhodia®, Tarifold, UHU, Xerox, 3M, Scriva Germany, Info Notes, Post-it®, übers, SAX, ICO, Creative Kids, Peach, Jalema, Lambo School, Scotch®, Scotch-Brite™, Invotis etc.

Site-ul este util și poate fi folosit și de utilizatorii finali de birotică și papetărie, aceștia pot găsi produsele prin intermediul revânzătorilor autorizați Aperta. Consultați harta cu magazine partenere pentru a găsi magazinul cel mai apropiat.

Varianta digitală a catalogului Aperta – actualizată anual – este disponibilă în format PDF, aici: Catalog Aperta.

Cum cumpăr

Pentru redistribuitori (Reseller)

Partenerii autorizați Aperta se pot autentifica și comanda produsele direct prin intermediul acestui site.

Avantajele folosirii site-ului:

  • Îți poți face o imagine completă asupra produselor din care poți alege ce dorești să comanzi
  • Afli detalii despre produsele noi, detalii care te pot ajuta să le promovezi mai eficient
  • Poți comanda simplu și rapid
  • Lucrezi cu o echipă de profesioniști, prezentă în piață din 1993 și specializată în serviciile cu revânzătorii din 2006

Dorești să devii partener Aperta și să redistribui produsele? (B2B, librării, magazine)? Completează formularul acesta.

Pentru utilizatorii finali

Produsele Aperta se găsesc în magazinele cu profil de birotică și papetărie din toată țara (librării, copy center-uri, superstore-uri de papetărie si hypermarket-uri), exclusiv prin rețeaua de parteneri Aperta (magazine partenere).

Dacă ești interesat de un produs și nu l-ai găsit în magazine, scrie-ne la și te îndrumăm noi.